Kosindo

Kosindo River Lodge

Kosindo River Lodge is helemaal opgezet door lokale bewoners en wordt ook door hen geëxploiteerd. Hier vind je het ongeëvenaarde natuurschoon van het Surinaamse deel van het Amazoneregenwoud.

Over Kosindo

Bij Kosindo River Lodge bieden we meer dan alleen een plek om te overnachten – we bieden een authentieke reiservaring die je onderdompelt in de rijke cultuur en natuurlijke pracht van Suriname.

Belevingen

cultuur

Cultuur

Kosindo River Lodge biedt een unieke culturele ervaring waar gasten worden ondergedompeld in de rijke tradities en gemeenschap van het oorspronkelijke Saramaccaanse dorp Kajana.

natuur

Natuur

Omgeven door de weelderige Amazonejungle biedt Kosindo River Lodge een ongeëvenaarde kans voor gasten om te genieten van de Boven-Surinamerivier

avontuur

Avontuur

Kosindo River Lodge belooft een avontuurlijke reis, waar gasten worden uitgenodigd om de majestueuze Amazonejungle te verkennen en te genieten van spannende activiteiten.

Wat onze bezoekers zeggen

David Jansen

Als natuurliefhebber was mijn verblijf bij Kosindo River Lodge een onvergetelijke ervaring. De mogelijkheid om te wandelen tussen de dorpen en deel te nemen aan het dagelijkse leven van de lokale gemeenschap gaf me een diepgaand inzicht in de Saramaccaanse cultuur.

Laura van der Linden

De gastvrijheid van de dorpsbewoners en de adembenemende natuurlijke omgeving maakten deze reis tot een hoogtepunt in mijn reiservaringen. Ik kan Kosindo River Lodge ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een unieke en avontuurlijke reiservaring

Een trip naar Kosindo plannen?

Vul het onderstaande formulier in.

Scroll to Top